Γενικές διακοσμήσεις

Γενικές διακοσμήσεις

Αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην αισθητική μορφή των έργων.
Με συλλογική εργασία η ομάδα εργασίας μας, σχεδιάζει, μελετά και εφαρμόζει επιτυχείς διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Έχουμε δημιουργήσει μια νέα οπτική γωνία διακόσμησης των χωρών. Με σχεδιαστικά πρότυπα και αρχιτεκτονικές αισθητικές γεωμετρικών στοιχείων με απλές μορφές, φυσικών υλικών και απαλών χρωμάτων που επηρεάζουν θετικά τον χρήστη η τον επισκέπτη.
Ο προσανατολισμός της διακοσμητικής μας έκφρασης καθορίζεται εξ αρχής σύμφωνα με τις απαιτήσεις,τις επιθυμίες και τις επιλογές των ιδιοκτητών.
Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι η συνύπαρξη αισθητικής και εργονομίας.
Είναι απόλυτα δυνατόν να εξετάσετε το στυλ, την αισθητική, τις προδιαγραφές, τα χρώματα, τα υλικά και τη γενικότερη φιλοσοφία των προτάσεών μας, πριν καταλήξετε στο μοντέλο που σας εξυπηρετεί απόλυτα.   
Εφαρμόζουμε σύγχρονα επιλεγμένα συστήματα επιλογής υλικών, τεχνοτροπίας, σχεδιασμού, χρωμάτων, φωτισμού κ.λπ.
Αξιοποιούμε τις δυνατότητες σχεδιασμού και παρουσίασης των μελετών μας, με τρισδιάστατες απεικονίσεις και φωτορεαλισμό.  Με τον τρόπο αυτό δίνουμε τη δυνατότητα της πλέον επιτυχούς κατανόησης των σχεδίων μας, δημιουργώντας ευχέρεια, σιγουριά και ασφάλεια στους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εσωτερικές η εξωτερικές διακοσμήσεις στο χώρο τους. Στη συνέχεια και μετά την επιλογή και έγκριση της προμελέτης, προϋπολογίζουμε το οικονομικό κόστος και το χρονικό διάστημα που απαιτείται.
Προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις με ιδιαίτερη επιμέλεια στην υλοποίηση της μελέτης μας, με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Η μεταβλητότητα οικονομικού κόστους αξίζει να σημειωθεί ότι εξαρτάται από τις επιλογές της τεχνοτροπίας και των υλικών.
Στον τομέα των εξωτερικών διακοσμήσεων, έχουμε εντάξει το ιδιαίτερο τμήμα της εταιρίας μας, που μελετά και υλοποιεί «Face lifting» εξωτερικών όψεων κτιρίων. Τα αποτελέσματα του «Face lifting» των όψεων (εξωτερικών ή εσωτερικών) είναι εντυπωσιακά.  Οι σημαντικές αισθητικές παρεμβάσεις στο «πρόσωπο» του κτιρίου, μπορούν να υλοποιηθούν με διάφορα υλικά εκ των οποίων προκύπτει και ο απαραίτητος προϋπολογισμός. Και σε αυτήν την περίπτωση προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις επιλογών σε σχέση με τις απαιτούμενες οικονομικές δαπάνες.
Το κύριο στοιχείο που οφείλουμε να επισημάνουμε είναι ότι σήμερα - όσο ποτέ άλλοτε - έχουμε σημαντικές δυνατότητες επιλογών, οι οποίες είναι δυνατόν να δημιουργήσουν καλύτερη αισθητική με νέες εικόνες χρωμάτων, σχημάτων, υλικών, φωτισμού κ.λπ. με λογικά κόστη και μικρότερους απαιτούμενους χρόνους ολοκλήρωσης των κατασκευών.
Τελικά το κέρδος είναι διπλό.
Διαμορφώνοντας νέες όψεις, επιλύουμε τα πιθανά υπάρχοντα προβλήματα του κτιρίου.

Σύγχρονα συστήματα ολοκληρωμένων λύσεων